Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

13 Kasım Ortaokulu

Telefon : (0282) 262 80 17
Belgegeçer : 02822628017
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://tekirdag13kasimortaokulu.meb.k12.tr
Adres : AYDOĞDU MAHALESİ 10 KASIM SOKAK NO10 59200 TEKİRDAĞ
VİZYON : Tekirdağ 13 Kasım Ortaokulu´nda; Çağdaş teknolojinin getirdiği tüm imkanların kullanıldığı bir okulu öğrencilerimize sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek,Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılayarak, onları başarıya taşıyan yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla yürümelerini sağlamak,Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Tekirdağ 13 Kasım Ortaokulu´nda; Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir. Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda; okul,aile,öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak ilerleyen, sevgiyle aşılamayacak hiç bir engelin olmadığına inanan, bilgili tam donanımlı nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
BAŞARILAR :

Öğretmen :13
Öğrenci :178
Derslik :20
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5000
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 09.00-15.20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER(KÖMÜR)
Servis :
Ulaşım : Okulumuza il merkezindeki yeşil renkli minibüsler ve 9 numaralı halk otobüsleriyle ulaşılabilir. Ayrıca yürüyerek Valilikten ya da Tekira alışveriş merkezi önünden 15 dakikada ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Aydoğdu Mahallesi,10 Kasım Sokak 59200 Tekirdağ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Tekirdağ il merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : OKULUMUZ SİROMA PROJESİ PİLOT OKULUDUR
Yazdır :